Prislista

KONTAKTA MIG

Nyföddfotografering

En nyföddfotografering sker helt på bebisens villkor och tar oftast mellan 2 – 3 timmar. Studion är varm och skön och det finns gott om tid för mat och mys om det behövs. Oftast fotas nyfödda mellan 4 – 14 dagars ålder, de sover mycket fortfarande då och kryper gärna ihop i de klassiska poserna för fotografering. Det finns också tid för ev syskonbilder och bilder på hela familjen tillsammans.

Studion finns i Folkets Hus i Arkelstorp.

Pris: 1250 kr
Bilderna köpes separat, det finns flera bildpaket att välja mellan.

Fotografering utomhus

En utomhusfotografering tar ca 40 minuter och ni bestämmer själva vem som ska förevigas; barnen, kanske hunden eller varför inte en fin bild på hela familjen tillsammans? Passa på att ta bilder på den vackra gravidmagen eller samla alla kusinerna för en uppskattad julklapp till mormor eller farmor? Jag fotar i och runt Arkelstorp och har ni en favoritplats är jag öppen för förslag.

Pris: 950 kr
Bilderna köpes separat, det finns flera bildpaket att välja mellan.

Fotografering i studion

I studion fotograferar jag gärna, förutom nyfödda, också lite större bebisar. En underbar tid att fota är mellan 7-11 månader, när de sitter eller står men ännu inte fått upp farten för mycket. Jag har också möjlighet att ta mer klassiska porträtt på större barn eller vuxna. Eller varför inte passa på att få klassiska gravidbilder, kroppen är som allra vackrast när den är höggravid tycker jag.

Pris: 950 kr för ca 40 minuters fotografering.

Bilderna köpes separat, det finns flera bildpaket att välja mellan.

Att köpa till bilder

Kontakta mig för en komplett prislista.